Информации за уписите на ФЕИТ

Најава во системот

Доколку сакате да регистрирате нов корисник кликнете на следниот линк
Регистрирај нов корисник

Доколку веќе сте регистрирани во системот, внесете го текстот кој го гледате на сликата (ако тој е тешко читлив кликнете на иконата за да добиете нова слика), потоа внесете ги корисничкото име т.е. e-mail адресата со која сте регистрирани и лозинката и кликнете на Влез.

Корисничко име
(e-mail адреса)
Лозинка
 Заборавена лозинка